Sztárok

Kamaszok példaképe lett VV Éva

Tetszik a tizenéves gyerekeknek a botrányhősnő bulizós életvitele. Az egykori villalakó szerint ezen nincs mit csodálkozni.
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek, gyere és nyaraljunk együtt...
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek… Gyere, és nyaraljunk együtt!

VV Évát választotta példaképévé egy tíz év körüli kislány – írja a Bors. A botrányairól elhíresült egykori valóságshow-sztár – akit több fővárosi szórakozóhelyről is kitiltottak – a napokban egy olyan fotót posztolt ki a közösségi oldalára, amelyen a barátnőjével szórakozik, igencsak felszabadultan. A fényképet egy tíz év körüli kislány nemcsak „lájkolta”, hanem kommentelte is, mondván „Te vagy a példaképem Éva!”. Az exvillalakó szerint ezen nincs mit csodálkozni. „Megosztó személyiség vagyok, ezt vállalom. De soha nem próbálok meg többnek, másnak látszani, mint aki vagyok. (…) Tény, önmagamat adom, és örülök, ha van, akinek példaértékű ez, bár azért mindenben ne vegyen rólam példát” – nyilatkozta a botrányhősnő, akit Athénban állítólag prostitúcióra akartak kényszeríteni. Baukó Éva egyébként most pénzes férfiakat keres, akik elviszik bulizni és inni. A közösségi oldalán toboroz a Balaton Soundra nagyvonalú úti társaságot, akik finanszírozzák számára a hét végi féktelen bulizást és italozást – írja a Blikk.

Fotó:  RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

                                                      Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top