Sztárok

Pippa Middleton kiütötte a királynőt – fotó

Bár II. Erzsébet ünneplésére gyűlt össze a nemzet, Pippa Middleton elvette a főszerepet az ünnepelttől.

II. Erzsébet trónra kerülését minden évben hatalmas fesztivál keretében ünnepli meg a királyi udvar és az egész nemzet. Idén ráadásul jubilált is a hamarosan ismét dédnagymamai örömök elé néző királynő, hisz 60 éve már, hogy rákerült fejére III. Eduárd koronája. 60 év uralkodás ide vagy oda, a fesztiválon a királynőt letaszították a trónjáról. A hamarosan anyai örömök elé néző Katalin hercegné húga, Pippa Middleton ugyanis bájos és kifinomult megjelenésével teljesen átvette a főszerepet a koronázási fesztiválon, ahova családja kíséretében érkezett.

Pippa Middleton kiütötte a királynőt - fotó


A Harry herceggel is flörtbe keveredett Middleton lányt
korábban már megvádolták azzal, hogy túl szexisen öltözködik ahhoz képest, hogy tagja a királyi családnak, ám most elbűvölő, üde külsejével teljesen levette lábáról a jelenlévőket. Nem ez az első eset, hogy ilyen hatalmas figyelmet kap a jövendőbeli trónörökös nagynénje. Tavaly még minden fotós Katalin és Vilmos mozdulatait leste a wimbledoni tenisztornán, idén viszont már a romantikázó Middletont és pasiját figyelték árgus szemekkel. Bár a fesztiválra aktuális lovagja nélkül érkezett, úgy tűnik Pippának már a puszta létezésével sikerül óriási feltűnést keltenie.

Pippa Middleton kiütötte a királynőt - fotó

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top