Sztárok

Szerelmi háromszögben a musicalsztár

Kerényi Miklós Máté még nem zárta le teljesen a kapcsolatát Felméry Lilivel, viszont közel került Muri Enikőhöz, akivel egy-egy buli után olykor együtt is alszik.

Kerényi Miklós Máté másfél év után szakított balerina kedvesével, Felméry Lilivel. A híresztelések szerint két verzió is állhat a szakítás mögött. Az egyik szerint a musicalszínész a Ghost próbái alatt közel került kolléganőjéhez, Muri Enikőhöz; annyira, hogy gyakran nála is alszik. Míg a másik verzió szerint Felméry Lili kezdeményezte a szakítást egy másik férfi kedvéért. A Bors értesülései szerint azonban Kerényi Miklós Máté őrlődik a két nő között: elmondása szerint akár Lilivel is rendezheti a kapcsolatát, de eközben nyilvánvalóvá tette, hogy közel került Muri Enikőhöz, akivel a színpadon is egy szerelmespárt alkot. „Minden jó Enikővel. (…) Közös a társaságunk, sokat járunk együtt szórakozni, és megesik, hogy buli után hazaviszem őt, ahogy másokat is. Ilyenkor előfordul, hogy együtt is alszunk. A kapcsolatunk rendkívül szoros barátság, amiből később akármi is lehet. Ki tudja, mit hoz a holnap?” – árulta el a kolléganőjével való kapcsolatáról. Elmondása szerint most úgy hozta az élet, hogy különmentek Felméry Lilivel, ám hozzátette: „De nem lehet tudni, végleg elsodort-e minket egymástól az élet vagy újra összehoz.”

Muri Enikő - Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Muri Enikő Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top