Sztárok

Világsztár karolta fel a magyar énekest

Amerikába csábítja Tom Jones a magyar énekest.

Világsztár karolta fel a magyar énekestMajsai Gábor már régóta ápol jó barátságot a brit Voice mesterével, aki most azt tanácsolta neki: külföldön is próbáljon szerencsét. „Pár évvel ezelőtt a bécsi koncertjén találkoztunk Tommal, én ugyanis belopóztam a színfalak mögé koncert után, és olyan szerencsém volt, hogy szóba állt velem… Sokáig beszélgettünk, és azóta is tartjuk a kapcsolatot” – mondta a Blikknek Majsai, akit itthon sokan „Tom Jones magyar hangjaként” tartanak számon.

Tom Jones Budapesten is koncertezett, akkor szintén találkozott a magyar előadóval, sőt a fellépés után sörözni és vacsorázni mentek. Azóta rendszeresen leveleznek, a napokban pedig Gábor átküldte Tomnak az egyik koncertfelvételét, amin az ő slágerét énekli. „Azt mondta, hogy jobban éneklem, mint ő maga, és hogy mindenképpen jelentkezzek egy amerikai tehetségkutatóba, hogy felfedezhessen a világ” – mondta Majsai, aki viszont hozzátette, akik évek óta ismerik, tudják: nem olyan alkat, aki tehetségkutatóba vágyik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top