Sztárok

Rokkantkártyával parkolt Oláh Gergő

Kitette a rokkantkártyát az X-Faktor nyertese, erről fotók is készültek. Oláh Gergő állítja, nem követett el törvénytelenséget, csupán sérült rokonát fuvarozta a fővárosban.

A Blikk olyan képeket tett közzé, amelyen Oláh Gergő kijelölt rokkanthelyre parkolt le. A legutóbbi X-Faktor nyertesét – aki cáfolta, hogy válságban lenne a házassága – Budapesten, a VIII. kerületi Vas utcában, valamint egy VII. kerületi utcában – ahol az énekes a családjával lakik – fotózták le, amint éppen használja a rokkantkártyát. Az énekes azonban állítja, nem tett semmi törvénytelent. Elmondása szerint jogszerűen használta a kártyát, mert sérült rokonát fuvarozta a fővárosban. „A sógorom nyolc évvel ezelőtt egy autóbalesetben elvesztette az egyik lábát. Akkor kapta a mozgássérült-igazolványát, amelyet mindig magával hoz, amikor Budapestre jön. Ilyenkor a kocsiban ott szokott lenni a kártya. Nekem nagyon fontos a család összetartása, igyekszem segíteni őket, amiben csak tudom. Most is így történt, én mentem ki érte az állomásra, én vittem ide-oda, mentem érte, ha elvégezte, amiért a városba jött” – magyarázta az énekes, akit kéregetők ostromolta meg a tehetségkutatós győzelme után. A bulvárlap viszont úgy tudja, hogy az X-Faktor nyertese az első esetben egyedül, míg a második esetben a nejével és a gyerekeivel volt.

Rokkantkártyával parkolt Oláh Gergő

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top