Sztárok

Kiderült, mi okozta a 31 éves sorozatsztár halálát

Az elsődleges szakértői vélemények szerint alkohol- és herointúladagolás okozta a szombaton elhunyt fiatal színész halálát. Közben az is kiderült, hogy a férfi kettős életet élt.

Kiderült mi okozta a 31 éves sorozatsztár halálátBár Cory Monteith mindig is nyíltan vállalta függőségét, és idén tavasszal újabb elvonón vett részt, életét így sem sikerült megmenteni, és a szakértői vizsgálatok szerint a függőség okozta halálát. A külföldi sajtóban megjelent legfrissebb hírek szerint, a Glee 31 éves főszereplője alkohol- és herointúladagolásban hunyt el a hétvégén. A kanadai születésű színészről eközben barátai úgy nyilatkoztak, hogy igazából két életet élt. „Los Angelesben egy józan, nem drogozó, megbízható és remek színész volt. De amikor repülőre ült és elment Kanadába, akkor visszatért a régi, vad partizós életéhez, aminek része volt a drog is” – nyilatkozta a színész egyik barátja.

Eközben Cory unokatestvére arra kérte a rajongókat, hogy ne ítélkezzenek a hallott kedvencünk felett, álljon bármi is a rendőrségi vizsgálati anyagokban. „Nem tudhatják az emberek, milyen démonai voltak, és soha, de soha nem mutatkozott a munkában vagy a rajongók előtt rossz állapotban” – nyilatkozta az unokatestvér.

A sorozatban és az életben is egy párt alkottak. Galéria, itt!

Cory Monteith párja, Lea Michel színésznő hisztérikus rohamot kapott, amikor megtudta párja halálhírét. Azóta nem mutatkozik nyilvánosan, csakis asszisztensét látják olykor a színésznő udvarán, amint nagy bőröndöket cipel a garázsba. „Lea nagyon hálás azért a támogatásért, amit a barátaitól, a családjától és a rajongóktól kap ezekben a nehéz napokban. Ő most Cory családjával van, támogatja őket, és együtt intézkednek a szükséges, elkerülhetetlen búcsúztatásról. Lea és Cory szülei támogatják egymást ezekben a pusztító, elviselhetetlen időkben” – olvasható a színésznő sajtósának legfrissebb nyilatkozta a People magazin internetes oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top