Sztárok

Nagy bejelentést tett Hajdú Péter

Megijedt a napokban közölt egyik fotójától a Frizbi műsorvezetője, ezért brutális fogyókúrába kezdett. A pluszkilók leadásához Schobert Norbi tanácsát is kikérte.

Drasztikus zsírégetésbe kezd Hajdú Péter – írja a Bors. A családjával a Balatonon nyaraló műsorvezető alig 30 napot adott magának ahhoz, hogy felesleges kilóitól megszabaduljon, mivel megijedt a bulvárlapban látott egyik fotójától. Hajdú a közösségi oldalán jelentette be, hogy leadja a pluszkilóit. Mint írta: „Egy hónap múlva megmutatom, hogy mennyit fogytam. Mától kezdem a fogyókúrát.” Neje ugyan támogatja a diétában, de szerinte nem kellene fogyókúráznia. „Én mellette vagyok, támogatom, ha másként nem, úgy, hogy nem főzök neki vacsorát. Bár szerintem nem kell fogynia. Nekem úgy jó, ahogy van” – jelentette ki Sarka Kata, akit egy részeg férfi tapizott meg a Balaton Soundon. A tévés azonban nem a karcsú párjától kér segítséget a pluszsúly elleni harchoz, hanem a fitneszgurutól. Elmondása szerint megkereste Schobert Norbit, aki egy brutális módszert ajánlott neki, így 5 kilót könnyen le tud dobni.

Nagy bejelentést tett Hajdú Péter

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top