Sztárok

Ezt kéri Stohltól Pali bácsi

A biztosító már fizetett, de egy 12 milliós kártérítési per még folyamatban van. Stohl András áldozatának a kártérítési összegen kívül még egy különleges kérése is van.

Ezt kéri Stohltól Pali bácsiJelenleg is folyik az a polgári per, amelyben Stohl András közúti balesetének áldozata, Kaincz Pál 10, míg lánya további 2 millió forint kártérítést követel a színésztől – írja a Bors. Az idős férfi állítja, nem igaz, hogy Stohl valaha is meg akart velük állapodni, mint ahogy az sem, hogy többször meglátogatta. Elmondása szerint amióta kijött a kórházból, a színész felé sem nézett. Mint a bulvárlap megjegyzi, Pali bácsi nem csak pénzt szeretne Stohltól, kereseti kérelmében még egy érdekes tétel szerepel: „Azt szeretné, hogy ügyfelem a nyilvánosság előtt kérjen tőle bocsánatot. Ezt ugyan Stohl András már megtette, de a jövőben is bármikor vállalja” – mondta el a színész ügyvédje, dr. Péchy Kristóf.

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top