Sztárok

Celebek, akik leléptek a közösségi oldalakról

Hirtelen jött hiszti, de a kegyetlen rajongók miatt is hagyta már el celeb az egyik legnépszerűbb közösségi oldalt, a Twittert. Összeszedtük, ki miért és meddig bírta csiripelés nélkül. A legnagyobb balhét kétségkívül Alec Baldwin produkálta...

Június végén Alec Baldwin kelt ki a közösségi oldalak ellen, miután egy brit újságíró arról számolt be, hogy a színész felesége végig a követőivel cseverészett az interneten, miközben James Gandolfini gyászszertartásán ült.Megtanultuk a leckét, mégpedig az, hogy az egész Twitter–Facebook csak időpocsékolás. Ráadásul egy újabb támadási felületet adunk a firkászoknak” – nyilatkozta Baldwin, aki törölte magát a Twitterről, bár csodálatos indoklásában arra nem tért ki, hogy miért kell a telefont nyomkodni egy ember temetésén. Nem sokkal ezután Jennifer Love Hewitt is lelépett a Twitterről; ő azzal indokolta döntését, hogy várandóssága alatt nem szeretne a sok negatív, nyomdafestéket nem tűrő véleménnyel foglalkozni.

Nézzük, az elmúlt években kik és miért léptek le a Twitterről, és meddig bírták.

Celebek, akik leléptek a közösségi oldalakról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top