Sztárok

Kiderült: van egy gyermeke az Éjjel-nappal sztárjának

Nem Joe az egyetlen az Éjjel-Nappal Budapest stábjából, akinek a valóságban is van egy gyermeke. Most kiderült, melyik szereplő büszkélkedhet még lurkóval.

Kiderült: van egy gyermeke az Éjjel-nappal sztárjánakAhogyan arról vasárnap beszámoltunk: szakított az Éjjel-nappal Budapest Gábora és Zsófi. A valóságban egy párt alakító amatőr színészek már az esküvőre készültek, ám azt végül lefújták. A Blikk szerint nem ez volt a férfi első fuccsba ment házassági kísérlete. Néhány évvel ezelőtt állítólag már kimondta az igent egy hölgynek, akitől egy gyermeke is született, ám a kapcsolat végül nem működött. „Ő nem igazán egy megfontolt típus, általában a szívére hallgat… Örültünk volna, ha Zsófi lesz az a lány, aki mellett végre megállapodik, hiszen tényleg jó volt a kapcsolatuk, de sajnos nem így alakult” – nyilatkozta a pár egyik ismerőse. Arról nem tudni, hogy az RTL szereplője tartja-e a kapcsolatot gyermekével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top