Sztárok

Megvédte elvált lányát Kiki

Rengeteg támadás érte a TV2 Összeesküvők című műsorában házasságot kötött Patkó Csengét és Baranyi Pétert, hogy kapcsolatuk csak látszatházasság. Nem sokkal az első évforduló után szakítottak is, ami csak megerősítette a kétkedőket. Kiki most megszólalt lánya védelmében.
A(z) “Lehet tartós egy valóságshow-szerelem?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Azok nem szerelmek, csak kapcsolatok

Mint minden szülő, Kiki számára is a gyermeke boldogsága a legfontosabb. Bár nem tartja kudarcnak hogy Csenge és férje, Peti Összeesküvők című műsor keretében köttetett frigye másfél év után véget ért, azért nem szeretné lányát szomorúnak látni. „Ez szerintem nem kudarc. Én is elváltam, nem egy akkora dolog ez. Persze nem jó, mert Petit elfogadtuk, de ez két emberen áll. Ha ők nem jönnek ki hosszú távon, akkor jobb most elengedni, mint tíz év múlva” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Kiki, aki maga kísérte oltár elé az akkor mindössze 23 éves Csengét. A fiatalokról egyébként már néhány hónappal ezelőtt is felröppent a pletyka, hogy különváltak, ám akkor cáfolták a híreket. Most azonban ők maguk is megerősítették szakításuk hírét, igaz, válásról még nincs szó. „El sem váltak, de már mindenhol ezt írták meg. Ez az ő dolguk, ha akarják, elmesélik mi történt” – védte meg lányát Kiki.

Nézd meg Csenge és Peti másfél évét képekben!

Megnézem
Összes kép (1)


Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top