Sztárok

Bántják, csúfolják Győzike kisebbik lányát

11 évesen 50-52 kiló lett a legkisebb Gáspár lány. Szülei is tudják, hogy ez sok, de akkor sem értik, miért kell csúnyán, gusztustalan módon támadni a gyereket.

„Nekem is rosszulesik, hogy a kislányomat bántják, pedig ő nem is tehet arról, hogy husis. Amikor csúfolják, és azt mondják róla a sajtóban, hogy dagadt, pityereg. Nem érti, miért teszik. Igaz, van rajta súlyfelesleg, de rám ütött, hajlamosak vagyunk a hízásra” – mondta a Blikknek Gáspár Győző, aki hozzátette, hogy Virág nagyon szeret enni, imádja az édességeket meg a gyorséttermeket, de ő és felesége is odafigyelnek, hogy ne járjanak gyakran ezekre a helyekre. A Gáspár szülők bíznak benne, idővel Virág is lefogy, mint a nővére, Evelyn, aki immár igazi bombázó lett. „Virág még kicsi, de pár év múlva biztos, hogy diétára utasítom, mert nem maradhat dagi. 50-52 kiló most, de majd ha elérkezik az életébe a kamaszszerelem, biztos enni sem fog. Én is belefogytam, amikor megismertem Beát. Szerencsére egészséges, és mozog, úszni jár. Nemrég harmadik lett egy salgótarjáni úszóversenyen, nagyon büszke vagyok rá” – zárta le az apuka.

Bántják csúfolják Győzike kisebbik lányát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top