Sztárok

Őrizetbe vették Sarka Kata támadóját

Sarka Katát perverz férfi támadta meg szerdán. Máris őrizetbe vették.

Sarka Katát perverz férfi támadta meg szerdán: meg akarta erőszakolni és verni a sztárt. „A Komjádi uszoda előtt sétált a feleségem, amikor megtámadta őt egy 45-50 év körüli, vékony, meglehetősen ápolatlan férfi. Lökdösni kezdte, agresszív és vulgáris volt, és azt hajtogatta, hogy megveri és megerőszakolja (nem ezekkel a szavakkal)” – tette közzé Hajdú Péter az eseményeket azzal a céllal, hogy a nők kerüljék el azt a környéket, legalábbis ne egyedül sétáljanak arra.
A Bors információi szerint a férfit a rendőrség a részletes személyleírásnak köszönhetően időközben elkapta. „A férfit őrizetbe vették, és vele szemben garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a II. Kerületi Rendőrkapitányságon. Egyúttal előzetes letartóztatására indítványt tettek a kollégák” – közölte az ORFK kommunikációs szolgálata. Mint kiderült, az illetőnek nem ez volt az első hasonló esete. Kényszergyógykezelésről engedték ki nem sokkal azelőtt, hogy Sarka Katának esett.

Őrizetbe vették Sarka Kata támadóját

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top