Sztárok

Bikinis önfotó-körkép a magyar celebekről

Az idei nyár slágere a bikinis önfotózás, celebjeink sem fukarkodnak vele.
facebook.com
facebook.com

Tombol az önfotózás a mindennapokban, és persze celebjeink körében is. A kánikula beköszöntével pedig tömegesen jelennek meg közösségi oldalaikon a napozás közben készített képek, természetesen a helyzethez illő öltözékben. Horváth Éva például társaságban pózolt, fotóján ugyanis két pár lábszár is látható a komplett bikinin kívül. Éva a teljes testes megörökítésre voksolt, legalábbis amennyire ezt az önfotózás lehetővé teszi.

A hétvégét egyébként úgy tűnik, szinte mindenki vízparton, de legalább barnulással tölti, ezt pedig szívesen meg is örökítik a rajongóknak.

facebook.com
facebook.com

Dukai Regina is süttette magát a melegben, ő viszont Horváth Évánál jóval visszafogottabb képet tett közzé, melyen csak a lábszára látszik és egy pohár hűsítőnek tűnő limonádé egy angol zászlót mintázó törölközőn heverészve. A fű zöld, a park szellősnek tűnik, viszont sehol a láthatáron tó, vagy akár medence, így esélyes, hogy a modell egyszerűen csak a napsütést élvezte fürdőzés helyett.

facebook.com
facebook.com

Az új arcát megmutató Szabó Zsófi  viszont napok óta a Balatonon élvezi a szünidőt, önfotózásra pedig köztes megoldást választott: fürdőruhájának alsó része ugyanis látszik, de hasat már nem villantott. Igaz, egy másik pár lábat igen, tehát akárcsak Horváth Éva, ő is a közös napozásra szavaz.
A fotón Zsófi mellett vélhetően a nemrég megtámadott Sarka Kata látható, a két celeb ugyanis nem csak együtt tölti a hétvégét, de más fotók tanúbizonysága szerint közel azonos színű a bikini is, amit választottak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top