Sztárok

ByeAlex: “És most kimondom, amit gondolok!”

Zenésztársa szólt be ByeAlexnek.

Még mindig nem szálltak le ByeAlexrőlByeAlex legújabb, Messziről című legújabb dala igencsak vegyes kritikát kapott a zenészektől. A Facebook-oldalán kultúrát is közvetítő énekes rockos nótáját a Fish! zenekar zenésze egyenesen borzalmasnak minősítette. „Ez egy borzasztó rossz szám. Az a baj ezzel a zenével, hogy azok, akik esetleg ByeAlex révén ismerkednének a magyar alternatívabb muzsikával, azt hihetik, hogy az egyenlő a tehetségtelenséggel” – nyilatkozta a Borsnak Kovács Krisztián, alias Senior Hal. Alex, aki nemrégiben drasztikus változáson esett át, nem érti, hogy egy underground vonalbeli zenész miért éppen egy bulvárfelületen pocskondiázza őt.

„És most kimondom, amit gondolok: ha a FISH énekese szerint én hozok szégyent az undergroundra, akkor az mi, hogy ő maga bulvárlapoknak nyilatkozgat arról, hogy szar a zeném!? Ébredjetek már fel, Uraim! Ez nálatok az underground? Fikázni egymás munkáját! Szerintem a Messziről egy marhajó nóta, ami nem mindennapi körülmények közt született… Én örülök neki, hogy az MR2vel és annak közönségével dolgozhattunk. Egy-két troll fikázza, és? A Fish énekese a Borsnak fikázza? Ez valami vicc vagy igaz? Minden bizonnyal a kutyát sem érdekelte volna ez a cikk, ha nem teszem ki. De jobb őszintének lenni. Szóval igen. Ez lett volna a válaszom, ha megkérdeznek” – véleményezte közösségi oldalán kritizálóit az énekes, akit korábban már dallopással is megvádoltak.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top