Sztárok

Ilyen lesz az esküvője az aranyérmes Hosszú Katinkának

Szó szerint bearanyozta boldogságát Hosszú Katinka. A barcelonai világbajnokságon 200 vegyesen aranyérmet szerzett úszónő eddig csak a versenyre koncentrált, hamarosan viszont álomesküvőjét tervezi, egy álomszigeten.

Az aranyérmes úszónő már csak az esküvőjére koncentrálA legszebb nászajándékkal lepte meg magát és edző kedvesét Hosszú Katinka, aki az év elején költözött haza Los Angelesből amerikai vőlegényével. Katinka és Shane öt éve szerettek egymásba, amikor a fiatal úszónő a pekingi olimpia után Amerikában folytatta tanulmányait. „Shane azon az egyetemen tanul, ahol én, ő is az úszócsapat tagja, így aztán a legtöbbször a medencében találkozunk. Persze járunk házibulikba, elmegyünk a tengerpartra is együtt, és hozzá bújok, ha valami igazán félelmetes horrort nézünk a moziban. Rögtön megtetszett, de nem én kezdeményeztem, ő volt az, aki megtette az első lépést. És örülök neki, mert boldogok vagyunk együtt!” – nyilatkozta megismerkedésük után nem sokkal Katinka a Story magazinnak, aki most egy újabb aranyéremmel a zsebében hamarosan esküvőjét tervezi, nem is akárhol. A fiatalok az augusztus végi lagzit a Seychelle-szigeteken, szűk családi körben szeretnék megtartani. Mi ezúton kívánunk nekik nagyon sok boldogságot!

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top