Sztárok

Gyereket akar Bálint Antónia

A szakítás után annyira egymásra talált az egykori szépségkirálynő és az Első Emelet dobosa, hogy Bálint Antónia gyereket szülne Tereh Öcsinek. A műsorvezetőt egyáltalán nem zavarja, hogy már elmúlt negyven.

Újra babázna Bálint Antónia – írja a Blikk. Az egykori szépségkirálynő két hónapja békült ki Tereh Istvánnal, az Első Emelet 55 éves zenészével, és azóta újra boldog párt alkotnak. Olyan szoros közöttük a kapcsolat, hogy közös gyermeket is vállalnának. „Szeretnék Babikának testvért, és a szívem szerint azonnal bele is vágnék, ám az eszem azt mondja, még várjak vele. Öcsivel nemrég békültünk ki” – árulta el a 43 éves műsorvezető, akit egyáltalán nem zavar a kora az esetleges gyermekvállalásban. „Bár a számok azt mutatják, hogy elmúltam már negyven, de szerencsére a szervezetem nagyon jó állapotban van. Fantasztikus dolog a terhesség és az anyaság, ezért boldog lennék, ha még egyszer átélhetném” – mondta az egykori szépségkirálynő.

Gyereket akar Bálint Antónia

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top