Sztárok

Medállal őrzi halott kedvese emlékét a színésznő – fotó

Először lépett ki az otthonából párja, Cory Monteith július 13-ai halála óta Lea Michele, a Glee sztárja. A fiatal színésznő meggyötörten, szerelme nevét ábrázoló medállal a nyakában mutatkozott.
Klippremier a Nők Lapja Cafén – Katt!

Sötét napszemüvegben, összefogott hajjal, megviselten fotózták le Lea Michele-t, aki kedvese, Cory Monteith halála óta először mutatkozott nyilvánosan. A 26 éves színésznő egy barátnőjével indult útnak sötét pulóverben és szürke, bő nadrágban. Az összetört szívű Michele jól láthatón egy „Cory” feliratú medált viselt a nyakában. A Glee fiatal sztárjai 2009-ben ismerkedtek meg a tinisorozat forgatásán, ám szerelmük csak 2011-ben lobbant lángra. Michele és Monteith már családot terveztek, ám még mielőtt belefogtak volna a közös életbe, a fiatal színész bevonult az elvonóra. Bár kezdetben úgy tűnt, Corynak sikerült megküzdenie démonjaival, rajongóinak még egy videoüzenetet is hagyott, halálát végül mégis herointúladagolás okozta. „Köszönöm a sok szeretetet és a támogatást, amivel ezen a nehéz időszakon átsegítetek. Cory örökké a szívemben él” – üzent twitteres oldalán a tragédiát követően Michele. Úgy tűnik, tizennyolc nappal szerelme elvesztése után ugyan kezdi összeszedni magát, azonban a korábbi ragyogásának egyelőre nyoma sincs.

Megnézem
Összes kép (1)

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top