Sztárok

Villantott Ben Affleck neje – fotó

Gondot okozott a nyári ruha.

Férjével sietett valahová a 44 éves Jennifer Garner, amikor kisebb galibát okozott számára egy merészebb ruhadarab. Amikor a színésznő az autójához sétált, még nagyon figyelt arra, hogy a hosszan felvágott ruhában ne villanjanak ki a combjai. Azonban amikor már az autójukban kellett matatnia, Garner – mint minden normális anyuka – inkább a gyermekei dolgait pakolgatta, és nem a ruháját igazította. Ezt pedig alig várták a fotósok, akik rögtön megörökítették a színésznő kivillanó lábait.

Ben Affleck nejét egyébként nemrégiben egy világmárka arcává is választották. „Jennifer Garner egy igazi nő. Nem egy címlaplány és nem egy sztárocska, hanem egy háromgyerekes családos nő, aki a saját karrierjét építi. Megtestesíti mindazt, amit a mi márkánk” – nyilatkozta a Max Mara képviselője. Az idei Oscar-gálán egyébként Garnert választották az egyik legjobban öltözött színésznőnek. Saját maga úgy nyilatkozott, hogy ki tud ő öltözni, ha kell, de hétköznap inkább anyukásan öltözne, ha nem baj…

 
Villantott Ben Affleck neje -f otó
 
Villantott Ben Affleck neje -f otó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top