Sztárok

Prostinak öltözve ment templomba Britney Spears – galéria

A garbós, hosszú ujjú ruhával nem is lett volna semmi baj, csakhogy a miniszoknyás szetthez még egy térdig érő csizmát is húzott Britney, aki új pasijával ment vasárnap templomba.

Az első ellentmondás maga a tény, hogy Britney Spears templomba ment. Nem mintha egy amerikai sztár nem járhatna, csak eddig ő nem éppen vallásos életvitelével került a címlapokra. Tegyük fel, hogy Britney megváltozott, csak az ízlése nem. A kétgyermekes anyukától megszokhattuk, hogy nem éppen visszafogott az öltözködést illetően, és úgy tűnik, ezen még akkor sem hajlandó változtatni, ha szent helyre megy. Britney ugyanis barátjával, David Lucadóval vett részt vasárnapi misén, fekete miniszoknyás ruhában, amit nem győzött lefelé húzogatni, és térdig érő hasított bőr csizmában. Hogy vajon ki mondta az énekesnőnek, hogy egy templomba ez a legmegfelelőbb viselet, nem tudjuk, azonban azok után, hogy a Hupikék törpikék 2. című gyerekeknek szóló mozifilmben is erotikus tartalmú főcímzenét énekelt, igazából már meg sem lepődünk.

Nézd meg Britney eddigi legnagyobb divatbakijait!

Megnézem
Összes kép (1)

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top