Sztárok

Nehéz helyzetben az MTV egykori híradósa

Három hónapja nem talál munkát az MTVA-tól kirúgott híradós.

Az MTV május közepén bocsátotta el Szebeni Istvánt, miután káromkodott a kamera előtt – írja a Blikk. „Két hónapja próbálkozom álláskereséssel, ám hiába. Minden reggel megpróbálok úgy felkelni, hogy ne ez a gondolat töltse ki a napomat, de lehetetlen. Folyamatosan ott motoszkál a fejemben, hogyan is történhetett ez velem, hiszen nem csináltam semmi rosszat – mondta a Blikknek Szebeni István. – Iszonyatosan bánt ez az egész, ugyanakkor jólesik, hogy ilyen sokan kiállnak mellettem” – folytatta. A Blikknek azt is elmondta az egykori híradós, hogy tisztában van azzal, hogy milyen nehéz manapság munkát találni, és nagyon el van keseredve a helyzet miatt. „Természetesen nem esne le a gyűrű az ujjamról, ha más jellegű munkát kellene vállalnom, mert minden jobb, mint a plafont bámulni” – magyarázta Szebeni István, aki  21 éves korától már a szakmában dolgozik.

A híradósnak minél előbb megoldást kell találnia, hiszen anyagi tartaléka is vészesen fogy. Szebeni István rengeteg támogató levelet kap, amiből erőt merít, de egyelőre egy csatorna sem kíváncsi rá. 

Nehéz helyzetben az MTV egykori híradósa

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top