Sztárok

Rövid pórázon Andy Vajna kedvese

Andy Vajna elkísérte kedvesét a Sziget fesztiválra, ahol minden lépését figyelte.
A(z) “Összeházasodik valaha Vajna és Palácsik?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem, mert szakítani fognak.

Andy Vajna úgy tűnik nem akarta, hogy menyasszonya, Palácsik Tímea egyedül bulizzon a Szigeten. Vajna okult a Balaton Soundon történtekből, ahol kedvese egyedül bulizott, és készült is az estéről néhány érdekes fotó – írja a Blikk. Az eset után Andy Vajna így nyilatkozott: „Szeretem Timit, és továbbra is megbízom benne.”
A Sziget fesztiválra már együtt érkezett a páros, ám a lap szerint a lány egész este távolságtartóan viselkedett. A Blikk elmondása szerint, amikor a lap fotósa közös képet akart készíteni a párról, Palácsiknak esze ágában nem volt odaállni a fényképező elé, hogy együtt pózoljon vőlegényével. „Nem akarok fotózkodni” – mondta Palácsik. Az est folyamán Timi egyszer-egyszer ült le a VIP-sátorban Andy Vajna mellé, de az esemény helyszínéről együtt távoztak, miután hajnal kettőkor még táncoltak egyet.

A napokban Palácsik Timi Dunaharasztiba is ellátogatott barátnőjével lazítani – írja a Bors. A lány a nyár és a víz szerelmese, ezért kipróbálta az idei szezon nagy őrületét, a flyboardozást, s a képek tanúsága szerint nagyon tetszett neki. „A talpam kicsit kikészült, egy-két hasas miatt fáj cseppet a bőröm, de nagyon jó volt” – mesélte. A Bors információi szerint Palácsik szombaton utazik Los Angelesbe, hogy összeházasodjon filmproducer párjával, Andy Vajnával. 

Rövid pórázon Andy Vajna kedvese

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top