Sztárok

Ez a celeb kapott pánikrohamot a Szigeten

Szerinted melyik híresség lett rosszul az idei Szigeten? Máris mondjuk.

Ez a celeb kapott pánikrohamot a SzigetenAhogyan arról a Nők Lapja Café elsőként beszámolt, a kórházi terápiáról nem csak a fodrászatba, de a Szigetre is kilátogatott VV Éva. A nő a Bors szerint szerette volna kipróbálni, hogy milyen a fesztivál alkohol nélkül.

A Bors beszámolójából kiderül, hogy Éva rózsaszín tűsarkú cipőben és testhez simuló türkizkék ruhában vonult be a Szigetre, a külföldi férfiak elismerő pillantásaitól kísérve. Mivel a nő, éppen alkoholproblémái és pánikbetegsége miatt került kórházba, ezért egyáltalán nem ivott a fesztiválon a lap szerint.

Évának pontban hatkor kellett bevennie a gyógyszereit, ám mire elért a VIP-szektorig, rátört a pánikroham. „Biztos a tömeg miatt van” – magyarázta Éva, aki az elsősegély embereit is odahívta magához. Amikor megnyugodott, egy igazi rajongó még vizet is vitt a lánynak, aki villantott is a fesztiválon. (Képek itt)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top