Sztárok

Lecserélné neje a Szulejmán főszereplőjét

Egyre sikeresebb a Szulejmán sorozat, és a főszereplő, Halit Ergenç nemcsak a hazájában, de a Közel-Keleten és Európa több országában is népszerűbb, mint Brad Pitt. Nők ezrei kínálkoznak fel neki, de a színész mindent megtesz azért, hogy kiegyensúlyozott maradjon házassága. Ám nincs egyszerű dolga, mivel a hírek szerint komoly vetélytársa akadt.

Lecserélné neje a Szulejmán főszereplőjétMegalázták, hát visszavág

Ergenç felesége, Bergüzar Korel jelenleg a török tévé új szupersorozatának a főszereplője, és azt pletykálják, hogy a forgatáson egyre közelebb kerül a kollégájához, Kenan Imirzaliogluhoz. A török internetes oldalakon a színésznőt több rajongója is a védelmébe vette, mondván, Bergüzar soha nem csalná meg a férjét, hiszen a kapcsolatuk mesébe illő. Ez így is volt, egészen januárig, amikor is Bergüzar meglátta az újságok címlapjain, hogy a férje kézen fogva sétálgat egy török énekesnővel… Év eleji megaláztatása óta a nő már egyáltalán nem az a szerény és visszafogott asszony, aki korábban volt. Éppen ezért hiszik sokan, hogy Kenan jókor volt jó helyen, és támaszt nyújtott Bergüzarnak.

„A fiamnak fontos, hogy anya szeresse apát”

Egy hónappal Ergenç és felesége házassági krízise után, februárban készült egy fotósorozat Bergüzarról és Kenanról a török Marie Claire magazinnak. Már akkor is furcsa kettősség volt érezhető az asszony szavaiból. Egyrészt találkozhattak az olvasók az anyával, aki mindenáron szeretné összetartani családját, másrészt egy nővel, aki talán egy másik férfi mellett sokkal boldogabb lenne. „A fiam azt mondja »anya szereti apát«, és ettől ő is jól és biztonságban érzi magát. Ali érdekében arra törekszem, hogy ezt lássa otthon mindig” – nyilatkozta Bergüzar a magazinnak, azonban azt is elárulta, hogy Kenan őt a néhai apjára emlékezteti, amiért úgy érzi, szoros kötelék van közte és a férfi között. „Pontosan tudom, hogyan kell bánni vele. Olyan, mint egy gyerek, akárcsak én. Még egyikünk sem nőtt fel igazán, és ezért van köztünk összhang és szoros kötelék” – folytatta a Szulejmán főszereplőjének felesége.

Drogügybe keveredett a lelki társ

A rajongók még egy szerelmes hangulatú videót is készítettek Bergüzar és Kenan fotózásáról, s ekkor már a Szulejmánt alakító Ergençnek is feltűnt, hogy milyen felszabadult a felesége Kenan mellett. Ismerősei szerint a színész gyanúsnak tartja, hogy milyen gyakran botlanak bele neje kollégájába az elmúlt hónapokban, például legutóbb júliusban, amikor Ergenç és Bergüzar családi nyaralásra mentek Cesmébe, és Kenan is éppen ott bérelt jachtot. Nos lehet, hogy ezt a családi krízist maga a török rendőrség fogja megoldani, ugyanis egyes sajtóhírek szerint Kenant a napokban drogügyben hallgatták ki…

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top