Sztárok

Szabó Zsófi először vállalta nyilvánosan szerelmét – fotó

Kapcsolatuk nyilvánosságra kerülése óta kínosan ügyeltek arra, hogy ne jelenjen meg róluk közös fotó. Szabó Zsófi most azonban már a nyilvánosság előtt is vállalja szerelmét.
A(z) “Szerinted tartós lesz Zsófi és főnöke kapcsolata?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem

A Jóban Rosszban zárópartiján lepleződött le júliusban Szabó Zsófi és főnöke, Nagy Tamás kapcsolata. Bár nem cáfolták, hogy több van köztük munkakapcsolatnál, akkor még csak szűkszavúan nyilatkoztak a Blikknek. „Való igaz, hogy néhány hete több van köztünk egy egyszerű munkatársi viszonynál. De annyira az elején járunk, időt kell még hagyni ennek a kapcsolatnak” – mondta a szőke színésznő, aki azóta már közös nyaraláson is részt vett új párjával és annak lányaival. Bár a ciprusi nyaralásról, ahova a Hajdú–Sarka család is velük tartott, Zsófi több képet is közzétett, amelyen főnöke lányaival látható, Nagy Tamásról egy fotót sem osztott meg. Most azonban közösségi oldalán, egy fénykép kíséretében kürtölte világgá boldogságát. „Csak az számít, amit érzel… nem az, amit mások mondanak!” – írta Zsófi a Jóban Rosszban producerének nyaraláson készült fotójához.

Szabó Zsófi először vállalta nyilvánosan szerelmét - fotó

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top