Sztárok

Soha nem látott gesztust tett az Attraction csapatnak Simon Cowell

Ezúttal Szűcs Zoltánnak, az Attraction vezetőjének tettünk fel 10 kérdést – egy-egy szó formájában. Kíváncsiak voltunk, mi az első gondolat, ami eszébe jut az apósról, a kilencvenes évekről, na és Simon Cowellről.

1. Kilencvenes évek
Kapásból a break tánc, na és persze a Hip Hop Boyz jut eszembe, na és a hihetetlen szabadság. Az álmos kisvárosi lét után hihetetlen élményekben volt részem a fővárosban, majd számos európai országban.

2. Öröm
A gyerekeim, Marci és Liza születése. Életem legszebb élményei.

3. Simon Cowell
Az egyik legkellemesebb csalódás. Korábban állítólag soha tett hasonlót, de hozzánk az öltözőbe is bejött a verseny során, és roppant közvetlen és barátságos embert ismertünk meg benne.

4. Angyalok

Sajnos már elég sok angyal van a szeretteim közül, akik odafentről vigyáznak rám.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

5. Szőke
Hirtelen kettő is eszembe jut. Csapatunk oszlopos tagjai, Janka és Szandi.

6. Após
Erről a szóról mindig Dr. House jut az eszembe. Apósom ugyanis percre pontosan megmondta a gyerekek érkezését még azelőtt, hogy az orvosok hivatalosan kiírták volna az időpontokat.

7. Árnyék
A 2013-as esztendőben végre kiléptünk a saját árnyékunkból és megmutattuk magunkat a nagyvilágnak. Bebizonyítottuk, hogy ebben a műfajban is professzionálisat tudunk alkotni.

8. Kiszolgáltatottság
Nem szeretem. Hál’ istennek nem is volt még benne részem. Talán azért sem, mert életem során soha nem voltam alkalmazott.

9. Pilobolus
Remélem, hogy az elkövetkezendő évek során az Attraction neve is hasonló fényben fog csillogni, mint ennek a világon elismert kortárs csapatnak.

10. Haza
Most is Magyarországról válaszolok ezekre a kérdésekre. Itt próbálunk a nagy turnéra. Az angol menedzsment felajánlotta, hogy öt perc alatt kerít nekünk nemzetközi táncosokat, ha bővíteni akarjuk a csapatot, de hallani sem akartunk róla. Inkább a magyar tehetségeknek adunk teret.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top