Sztárok

Soha nem látott fotó a TV2 sztárjáról! – galéria

Tatár Csilla és Gönczi Gábor nyolc évvel ezelőtt egy rokonnak köszönhetően találkoztak. A Mokka műsorvezetője most megosztotta az első közös fotót, ami megismerkedésük után készült.

2005-ben ismerkedett meg egymással Tatár Csilla és Gönczi Gábor, két évvel később pedig az élvhajhász agglegény már el is vette akkor még feltörekvő riporter kedvesét. A TV2 és az RTL Klub sztárjai ráadásul stílusosan egy esküvőn botlottak egymásba. „Ha már a nagy találkozásokról beszéltünk. Ez életünk első közös fotója, ami a megismerkedésünk után kb. 1 órával készült. Az unokatesóm esküvőjén botlottunk egymásba 2005 áprilisában. A háttérben pedig a boldog ara – Emese –, akinek örökké hálás leszek azért, hogy a gyerekkori barátját elhívta a lagziba” – tette közzé az intim fotót Facebook-oldalán Csilla, aki néhány napja egy szexis képet is megosztott követőivel. A házasok munkahelyeik miatt ritkán mutatkozhatnak együtt, ezért többször szárnyra kapott a hír, hogy válságban a házasságuk. Kapcsolatuk azonban példaértékű, főleg a mai válásokkal teli világban, amiről szerelmes fotóikból készült összeállításunk is tanúskodik.

Megnézem
Összes kép (1)
Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top