Sztárok

Valóra váltotta felesége álmát Oláh Gergő

Szerelmi vallomással és meglepetéssel készült feleségének az X-Faktor győztese.

Valóra váltotta felesége álmát Oláh GergőAmikor Oláh Gergő megnyerte az X-Faktor harmadik szériáját, sokan féltették őt és családját a hirtelen jött népszerűségtől. A tehetséges énekes akkor sem értette, miért feltételezik, hogy elhagyná azt a nőt, akit a világon mindennél jobban szeret. Nyolc hónappal a győzelem után pedig boldogabbak, mint valaha, ami meg is ihlette Geszti Péter győztes mentoráltját. „Megköszönöm neki a dalban, hogy támogatott, illetve azt is kifejezi a dal, hogy meg sem tudom köszönni neki azt a sok jót, amit értem tett! Tulajdonképpen egy szerelmi vallomás, hogy én nem érek nélküle semmit” – áradozott a Reflektor kamerájának Gergő fiatal feleségéről, Nikiről és az új nótáról.

A karancslapujtői fiú a romantika mintapéldája, akinek úgy tűnik, a baljós jóslatok ellenére nem szállt el az esze a sikertől, sőt! Gergő nagyon is tudja, mennyi lemondással jár az ő sikere családjának. „Amikor hazamegyek fellépésről hajnalban, egy órakor, két órakor, akkor nem azt kapom a feleségemtől, hogy sír a két gyerek, te jössz, vedd át, hanem még akkor is van ereje arra, hogy megkérdezze, milyen volt a fellépés, hogy éreztem magam és ez nagyon tiszteletre méltó” – mondja az énekes, aki felesége egy régi álmát is valóra váltotta. A fiatalok ugyanis imádnak táncolni, de ritkán jut idejük a kikapcsolódásra, ezért Gergő Keleti Andiék tánciskolájába vitte Nikit. „Nekem ez már nagyon régi álmom, régóta szerettem volna ezt, hogy ilyen ruha lehessen rajtam és ilyen cipő, és táncoljunk. Úristen!” – lelkendezett az ifjú feleség, aki könnyekig hatódott férje figyelmességétől.

Valóra váltotta felesége álmát Oláh Gergő

Kövess minket a Twitteren is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top