Sztárok

Aggódnak az esküvő miatt Palácsik Timi barátai

Palácsik Tímea ma mondja ki az igent Andy Vajnának. A barátok viszont aggódnak.

Helyi idő szerint ma este fog összeházasodni Palácsik Tímea és Andy Vajna, méghozzá Antonio Banderas házában. A barátok viszont aggódnak, és sokan nem jelennek meg az esküvőn, írja a Blikk.
„Nem mindenki örül ennek a frigynek. Sokan azt gondolják, hogy Andyhez egyáltalán nem illik Timi, és ez fordítva is igaz” – meséli egy a neve elhallgatását kérő barátnő. Szerinte a legnagyobb probléma a korkülönbség, és sokan nem is szeretnének megjelenni az esküvőn. Mások pedig szeretnének, csak éppen nem tudnak. „Az utolsó pillanatban döntöttek a nagy nap időpontjáról. Többeket váratlanul ért az időpont és a helyszín is, nem volt idejük repülőjegyet sem foglalni. Azt pedig mindenki tudja, hogy egy jegy a tengerentúlra több mint 200 ezer forint, és ezenfelül még a nászajándékról is gondoskodni kell” – panaszolta az ismerős, aki szerint részben éppen emiatt sok sztár lesz ugyan jelen az eseményen, viszont barátból csak alig.

Aggódnak az esküvő miatt Palácsik Timi barátai

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top