Sztárok

Pofozkodással vádolják az egykori villalakót

VV Béci pénzt követel egy fesztiválszervezőtől, mert állítása szerint az az utolsó pillanatban mondta le az egykori villalakó fellépését.

Érdeklődés hiányában az utolsó pillanatban mondták le a szervezők egy fesztivált, Béci mégis megjelent a helyszínen, majd szóváltásba keveredett a főszervezővel, aki végül rendőrt hívott – írja a Bors. „A buli előtt alig egy órával mondta le e-mailben az egészet ez a tejfölösszájú ficsúr, akkor, amikor már majdnem a helyszínen voltunk… Amikor meglátott minket, azonnal magyarázkodni kezdett, és időt kért a szerződésben foglalt pénz előkerítésére” – ecsetelte a lapnak Béci, akinek májusban született meg kislánya. A szervező végül rendőrt hívott. „A hatóság igazoltatott minket, de a hírekkel ellentétben nem csattant el pofon, így eljárás nem történt ellenünk. Azt javasolták a rendőrök, hogy peres eljárás útján próbáljunk hozzájutni a pénzünkhöz” – mondta az egykori villalakó. A Borsnak a fesztivál főszervezője nem nyilatkozott, de a Halasmédia riporterének elmondta, hogy elcsattant egy-két pofon, és a sérüléseiről orvosi papírjai vannak, valamint gondolkodik a feljelentésen.

Pofozkodással vádolják az egykori villalakót

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top