Sztárok

Polgár Kriszta: “Álomszülésem volt”

Kicsivel több mint két hónappal ezelőtt valóra vált a szőke szépség egyik régóta dédelgetett álma, ugyanis édesanya lett. Az egykori szépségkirálynő őszintén mesélt nekünk a szülésről, az azt megelőző hónapokról, illetve arról, hogy milyen érzés édesanyának lenni.

Egy gyermekruha üzlet által szervezett rendezvényen találkoztam a Miss Earth Hungary korona egykori tulajdonosával. „Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, mindennap eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lesz anyának lenni. Nyilván volt egy gondolatom róla, de az ember egészen addig nem tudja elképzelni, hogy lehet valakit ennyire szeretni, amíg nem fogja először a kisbabáját a karjába” – mesélte boldogan Polgár Kriszta, akiről ha az ember nem tudja, meg nem mondaná, hogy két hónapja szült, ugyanis olyan vékony, mint a várandósága előtt.

„Tizennégy kilót szedtem fel, amikor kijöttem a kórházból, még négy kiló plusz volt rajtam, most pedig másfél. A terhességem alatt egyszer elmentem kismamatornára, de valószínűleg a súlytöbblet és a baba súlya miatt nem bírta a derekam, úgyhogy az orvosok azt tanácsolták, hogy inkább ne sportoljak” – folytatta Kriszta, aki a beszélgetés alatt fél szemmel engem, fél szemmel pedig mindig azt figyelte, hogy az üzlet melyik szegletében van a párja és a kisbabájuk, Olivér. Közben persze azt is elárulta, hogy ez volt a legeseménydúsabb nyaruk – még ha nem is olyan értelemben, mint másoknak.

fotó: Debreczeni ZIta
Fotó: Debreczeni Zita

A terhesség eleje egy kicsit nehéz volt, mert az első három hónap a tipikus rosszullétes időszak jegyében telt – de aztán szerencsére elmúlt, és onnantól fogva tökéletesen alakult minden. Illetve csak majdnem, mert veszélyeztetett terhes voltam, és a szülés előtt három hétig kórházban feküdtem. A gyermekágyi időszak (a szülés napjától számító hat hét – a szerk.) előtt és alatt nem nagyon voltunk kint, de jövőre is lesz nyár, és akkor már egy szaladgáló kis lurkónk lesz remélhetőleg” – mesélte mosolyogva, majd odalépett a kedvese, Szabolcs is, aki a szülőszobán sem hagyta magára a Krisztát. „Álomszülés volt; három és fél óra alatt, mindenféle komplikáció nélkül jött világra a kisfiunk. Emlékszem, a párom rám nézett, és azt mondta, hogy ez volt az élete egyik legmeghatározóbb élménye. Amióta pedig Olivér itt van, igazából minden egyes nap meghatározó, s tudom, hogy ez már örökre így marad” – zárta rövidre a büszke anyuka.

Polgár Kriszta:
A kis Olivér is elkísérte édesanyját a Mamas & Papas üzletbe. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top