Sztárok

Újabb fordulat a Détár–Rékasi-házasságban

Rékasi Károly és Détár Enikő májusban, huszonnyolc év házasság után úgy döntöttek, elválnak. Úgy tűnik, most újra egymásra találtak.

 

A(z) “Szerinted tényleg kibékült Détár Enikő és Rékasi Károly?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen,biztosan!

A Bors információi szerint Rékasi Károly hazaköltözött, ezt a hírt tegnap le is közölte a lap. A képek tanúsága szerint ez valóban így van, újra egy fedél alatt él Rékasi Károly és Détár Enikő. Erről egyikük sem szeretett volna nyilatkozni, Rékasi Károly ismét csak annyit mondott a Borsnak: „Továbbra sem szeretnék a magánéletemről nyilatkozni.” Viszont Fésűs Nelly, Détár Enikő kollégája és barátnője megerősítette, hogy Rékasiék próbálják megmenteni kapcsolatukat. „Nagyon örülök, hogy rendeződnek a soraik, és azt gondolom, hogy ez a legjobb, ami történhetett velük. Ez csak rájuk tartozik, szerintem most békén kéne őket hagyni, hadd rendezzék el nyugodtan maguk között a dolgaikat” – nyilatkozta Fésűs Nelly.

Rékasiék megpróbálják rendezni közös életüket

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top