Sztárok

Szakított párjával az egykori RTL-es

Négy évig tartott VV Seherezádé és Claudio viharos kapcsolata. Úgy tűnik, a szakítás végleges.

 

A(z) “Szerinted tényleg végleges Seherezádé és Claudio szakítása?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Biztos, hogy nem!

Seherezádé és Claudio kapcsolatát egy ország követhette nyomon, amikor beköltözött a Való Világ villájába a szőkeség – írja a Blikk. Claudio videoüzenetben szakított Seherezádéval, miután ő a villában Gergővel flörtölt a kamerák előtt. Miután vége lett a játéknak, a pár ismét egymásra talált, de úgy látszik, kapcsolatuk zátonyra futott. „Hirtelen döntés volt a részemről, hogy kilépek a kapcsolatból, és hazaköltözöm Magyarországra. Nem volt egymásra elég időnk Claudióval a folyamatos utazásaim miatt, és bevallom, szükségem volt arra is, hogy egy kicsit egyedül legyek. Szerencsére ezt ő is megértette, nem váltunk el haragban” – mondta Sehi, aki most a munkájára, barátaira és karrierjére koncentrál. Jelenleg egyik barátnőjéhez költözött, és reméli, a munka majd eltereli a gondolatait. „Négy évet nem tud kitörölni az ember egyik napról a másikra, ráadásul ő volt az első szerelmem, az első komoly kapcsolatom” – mesélte.

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top