Sztárok

Szexi bikiniben bulizott Beyoncé – fotók

Férje és kislánya társaságában ünnepelte harminckettedik születésnapját Beyoncé, aki egy igencsak szexis fürdőruhát választott az ünnepléshez.

Beyoncé, aki kisebb összetűzésbe került egy ventilátorral egyik koncertjén, ezért rövidre kellett vágatnia sokak által irigyelt hajkoronáját, csak úgy sugárzott a boldogságtól harminckettedik születésnapi buliján. Az énekesnő, akinek azóta a haja is „visszanőtt”, családja és barátai körében ünnepelt egy óriási luxushajón.

Szexi szettben ünnepelte születésnapját Beyoncé - fotók

A fürdőruhás partira Beyoncé egy szexi piros és fekete-fehér csíkos fürdőruhát választott, amihez ugyancsak csíkos strandruhát viselt, kislányát pedig cuki leopárdmintás fürdőruhába öltöztette. A szülinapos mami és férje, Jay-Z tinédzserek módjára ugráltak a vízbe, és többször szerelmesen összeölelkeztek, miközben kislányuk a tatról figyelte őket.

Szexi szettben ünnepelte születésnapját Beyoncé - fotók

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top