Sztárok

Pékséggel harcol ByeAlex

ByeAlex Kedvesem című dala nagy sikereknek örvend, olyannyira, hogy kenyeret is sütnek már Az én kedvesem névvel.

A bögrék, pólók, kulacsok és rengeteg ajándéktárgy után most itt Az én kedvesem szénhidrátcsökkentett kenyér is – írja a Bors. ByeAlex menedzsmentje azonban kevésbé örül, ha kell, perre viszi a dolgot. „Találkoztunk már mi is a kenyérrel, nem ez az első eset, hogy valaki ByeAlex nótája alapján készít valamilyen terméket. Az ügyvédjeinket értesítettük, eztán az övék a feladat, hogy rendbe tegyék ezt az ügyet” – mondta Papp László, ByeAlex menedzsere. A pékség azonban azt állítja, jogosan használják Az én kedvesem nevet termékükhöz. „Amikor elkészítettük a kenyeret, több mint harminc névötlet merült fel, végül ezt választottuk, mert úgy éreztük, ez fejezi ki leginkább azt, amit a kenyér képvisel. Nem a dal miatt kapta ezt a nevet” – mondta a sütöde hálózati vezetője, Sztruhár Krisztina, aki hozzátette, mielőtt megszületett volna a döntés a névvel kapcsolatban, egyeztettek az Artisjus – Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesületének jogi osztályával is.

Itt megnézheted ByeAlex eurovíziós szerepléséről készült képgalériánkat:

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top