Sztárok

FLABéLOS – átmozgat

Lássuk, kit és hogyan.....

FLABéLOS - átmozgat

A FLABéLOS korra és nemre való tekintet nélkül segít nemcsak a fogyni vágyóknak. Ha pedig valaki azt gondolná, hogy a Flabi csak nőknek való, igazán téved. Lássuk, olvassuk az alábbi összefoglalót!

Krisztina fiatal hölgyként a klasszikus céllal kezdett el mára már kedvenc Flabi Stúdiójába járni. Úgy szerette volna az alakját formálni, kiemelten a csípőjét, hogy nem volt napi több órája konditerembe járni. Az elmúlt közel 1 év alatt 2 ruhaméretet csökkent a mérete, és a bőre is feszesebb lett. Az eredményről győződjön meg Ön is az alábbi kisfilm megtekintésével!

 

 

 

Másodikként lássunk is egy férfiembert, aki már a kezdetekben 4-5 kilótól szabadult meg, köszönhetően a rendszeres flabizásnak. Ezenkívül megfigyelte, hogy az izomzata is átalakult. András tapasztalatait az alábbi videóban hallgathatja meg.

 

 

 

Márti stroke utáni rehabilitációját a FLABéLOS segítette, melynek köszönhetőn a sérült bal oldala – amely lassabban tudott csak mozogni – is kezdett rendbe jönni. 3-4 hét múlva már érezte a változást, felgyorsult a mozgása, energikusabb lett, csökkent a szorító érzés a lábában és a karjában. Nézze meg a videót!

 

 

Összefoglalónkban tehát látványosan kitűnik, hogy a FLABéLOS ÁTMOZGAT mindenkit! A nyilatkozók a zuglói Flabi Stúdióba járnak, mert ez esik közel lakásukhoz, munkahelyükhöz. Országosan azonban már több száz ehhez hasonló barátságos és családias szalon várja a mozogni vágyókat. A legjobb szolgáltatók a „Minősített FLABéLOS Partner” pecséttel is büszkélkedhetnek. A szalonlistát, mely folyamatosan bővül, itt tekintheti meg.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top