Sztárok

Katalin hercegné nekiment Harry herceg barátnőjének

Katalin hercegné egyáltalán nincs elragadtatva az ötlettől, hogy Harry herceg kedvese, Cressida Bones a család tagja legyen, ás ezt nem is tartja magában.

György herceg édesanyja egyáltalán nem repesett a hírtől, amikor meghallotta, hogy Harry herceg meg akarja kérni barátnője, Cressida Bonas kezét. Katalin és a balhés lány testvére között ugyanis több évre visszamenő ellentét húzódik. Isabella Calthorpe, Cressida Bonas féltestvére volt az, aki miatt hat évvel ezelőtt Vilmos elhagyta Katalint. A trónörökös ugyanis beleszeretett Isabellába. Románcuk nem tartott sokáig, Vilmos visszatért Katalinhoz, és Isabella is házas azóta. A hercegné – aki a szülés óta újra csúcsformában van – azonban még így sem szívesen látja férje közelében a nőt. „Cressida azt mondta: Katalin egyáltalán nem örül annak, hogy Harry és ő egy pár. Cressie és Isabella nagyon közel állnak egymáshoz, mindenhová együtt mennek. Elválaszthatatlanok, akárcsak Katalin és húga, Pippa. Gondoljunk csak bele, mi lesz akkor, ha Harry elveszi Cressie-t és Isabellának szabad bejárása lesz a királyi család otthonába?” – árulta el a Daily Telegraphnak egy bennfentes. Vilmos ugyanakkor többször biztosította nejét arról, hogy nincs oka féltékenykedni.  2011-ben tartott esküvőjükre ugyan meghívták Isabellát, aki puccba vágta magát, ám a ceremónia területén a biztonsági emberek közölték vele, hogy nem engedik be, és forduljon vissza.

Katalin hercegné nekiment Harry herceg menyasszonyának

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top