Sztárok

Örömhír! Kisbabát vár az egykori szépségkirálynő – fotó

Második gyermekét hordja a szíve alatt az egykori Európa Szépe, aki még nem tudja, hogy kislánnyal vagy kisfiúval gyarapszik-e a család.

Négy hónapos terhes Dietz Laky Zsuzsi, aki bár mindig is fiús anyukának tartotta magát, ám amióta megszületett a kislánya, Luca, egyáltalán nem bánná, ha ismét lányt hozna a gólya. „Régen nem tudtam elképzelni, ahogy egy kislány haját fonom, ahhoz képest elég jól megy. Akkor még kisfiút szerettem volna, most már újra jöhetne egy kislány Luca mellé” – kezdte boldogan Zsuzsi a Reflektor kamerája előtt, aki három évvel ezelőtt ment hozzá sportoló férjéhez, Dietz Gusztávhoz. „Ő inkább délután jár dolgozni, délelőtt rengeteget van a Lucával, mennek együtt bevásárolni, az apa-lány szerelem abszolút megvan” – árulta el az egykori szépségkirálynő, aki egyelőre még nem tudja, hogy következő gyermekük fiú vagy lány lesz-e, de a neveket már kiválasztották.

Örömhír! Kisbabát vár az egykori szépségkirálynő – fotó

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top