Sztárok

Jót tett Alföldi Róbertnek a botrány

Szétkapkodták az Alföldi Róbertről írt könyvet.
A(z) “Te elolvasod Alföldi Róbertről írt könyvet?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Biztos, hogy igen!

Megjelenése után egy nappal már a toplisták élén volt Csáki Judit: Alföldi színháza – Öt nemzeti év című könyve – írja a Bors. A könyv kiadója számított arra, hogy sikeres lesz az írás, de azt nem gondolták, hogy egyből listavezető lesz. Alföldi Róbertet is meglepte a nagyfokú érdeklődés: „Hozzá vagyok szokva, hogy bármit is csinálok, a körül felhajtás van, de ilyen hevességű még nem volt az életemben. Megdöbbentő volt az a hadjárat, ami ellenem indult akkor. Nem hittem sem a fülemnek, sem a szememnek. Be kell valljam, röhögőgörcsöt kaptam, azt hittem, ez csak egy vicc. De amikor rájöttem, hogy mindez valós, még többet és keményebben dolgoztunk” – mondta Alföldi, akit kevésbé érdekel, hogy milliókat kaphat a róla megjelent könyv után. Jelenleg a Vígszínházban próbál és az X-Faktorban mentori feladatára koncentrál.

Jót tett Alföldi Róbertnek a botrány

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top