Sztárok

Egy színpadon Détár Enikő, Pikali Gerda és Rékasi Károly

Rékasi Károly izgalmas évadnak néz elébe a József Attila Színházban.

Rékasi Károly idén három új bemutatóra is készül. Az Aranyemberben Tímár Mihály szerepét kapta meg, decemberben a Hattyúdalban láthatjuk, tavasszal pedig az Úrhatám polgárban – írja a Blikk. Rékasi nagy lelkesedéssel készül a feladatra, de a helyzetet az cifrázza kissé, hogy egyikben Pikali Gerda, másik szerepében pedig Détár Enikő lesz a partnere. Nemrég felröppentek olyan hírek, hogy Rékasi Károly és Pikali Gerda együtt vannak, de ezt ügyvédjükön keresztül cáfolták. Ettől függetlenül kérdéses, hogy a két színésznő hogy viszonyul majd egymáshoz, ha véletlenül összefutnak a színház büféjében. A Blikk Rékasi Károlyt az új évadról kérdezte és a Gerdával való közös munkára terelte volna a szót, de a színész elhárította a kérdést. A Blikk szerint Rékasi Károly és Détár Enikő a rengeteg színházi elfoglaltság mellett  házasságuk megmentésén fáradozik.

 Rékasi–Détár-házasság képekben, itt:

Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top