Sztárok

Nagy sikere van a hölgyeknél Nacsa Olivérnek

Jót tett a válás Nacsa Olivérnek.

 

A(z) “Szerinted megtalálja az igazit Nacsa Olivér?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Biztos, hogy igen!

Nehéz időszakon van túl Nacsa Olivér. Válása megviselte és közel húsz kilótól is megszabadult. A nehézségek ellenére úgy látja, hogy győztesként került ki a magánéleti válságból, de kicsit még új neki, hogy ennyire népszerű a nők körében – írja a Bors. „Sosem volt gondom az ismerkedéssel, de most, hogy így le is fogytam, még könnyebben megy. Még mindig csak kóstolgatom a magányos férfiember életet, furcsán változott a világ, amíg nem nézelődtem. Úgy értem, én konzervatív vagyok, nehéz feldolgoznom, hogy a nők akarnak felcsípni” – mondta a humorista, aki a munkájában is sikeres. Nacsa Olivér azt is elmesélte, hogy a történtek ellenére volt feleségével jóban vannak, aminek nagyon örül. „Rendkívül nehezen dolgoztam fel azt a sok mindent, ami az elmúlt tizenkét hónap alatt történt velem. Alig lehet ép ésszel felfogni… Talán furcsán hangzik, de most vagyok életemben a legboldogabb” – mesélte Nacsa, aki gondolkodik egy könyv kiadásán is, hogy elmesélje történetét, ezzel segítséget adva azoknak, akik hasonló cipőbe kerültek.

Nagy sikere van a hölgyeknél Nacsa Olivérnek

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top