Sztárok

Félbeszakították az X-Faktor felvételét

Szikora Robi beszólásai miatt a mentorok röhögőgörcsben törtek ki.

Egyre jobban belejön a mentorszerepbe Szikora Robi. A második válogató során olyan megjegyzéseket tett, hogy nem bírták nevetés nélkül mentortársai. Ennek az lett az eredménye, hogy amikor a következő énekesjelölt a színpadra lépett, a mentorok nem tudtak megszólalni – írja a Blikk. Robi a jelöltnek csak annyit tudott mondani: „Szerintem kezdd el, mert mi ezt nem tudjuk befejezni.” A produkció végén a mentor olyan megjegyzést tett, ami végleg betette a kaput. „Nem volt olyan rossz. Olyan gidás volt” – mondta Szikora.
Az X-Faktor kreatív producere elmondta, hogy ilyen esetek előfordulhatnak, ilyenkor nincs mit tenni. „A kamera mindig forog, ha valami véletlenül történik, akkor is. Mindig venni kell azt, ami a kamerák előtt zajlik, sosem szabad leállni, hacsak nem életveszélyes a szituáció… Szerencsére a kamerák állványon vannak, nem úgy, mint a valóságshow-ban, így ha az operatőr is nevet, nem rázkódik a kép” – mondta Herman Péter kreatív producer.

X-Faktor-válogató képekben, itt:

Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top