Sztárok

Hajdú Péter megverte Kasza Tibit

Karatebemutatót tartott Kasza Tibi műsorában Hajdú Péter.

Hajdú Péter karatemozdulatokat mutatott be Kasza Tibin, akit egyik rúgásával nagyon eltalált. A műsorvezető percekig alig bírt megszólalni a fájdalomtól – írja a Blikk. „Megkértem Petit és a kisfiát, Dávidkát, tartsanak nekünk egy kis bemutatót. Ám az idősebb Hajdú úgy hátba rúgott engem, hogy beleremegett az egész stúdió. Azt hittem, kiköpöm a tüdőmet, kellett vagy hat-nyolc perc, mire magamhoz tértem, és újra őszintén tudtam mosolyogni… Dávidka meg jól sípcsonton rúgott, az sem volt épp kellemes” – mesélte a pórul járt műsorvezető. Hajdú Péter elmondta, hogy nem volt szándékában kiütni Tibit a a saját műsorában, de komolyabbra fordítva a szót elmondta: „Nagyon veszélyes üzem ez! Tibi megijedt, és pont belefordult a köríves rúgásba. Még szerencse, hogy a vállára céloztam, és nem a fejét találtam el. Ha fejen rúgom, biztos, hogy a mentő viszi el.”

A Kasza Tibi műsoráról készült képeket itt megnézheted:

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top