Sztárok

Ismert szülők fia az X-Faktorban

Nagy sikert aratott a Fat Phoenix az X-Faktorban.

A Fat Phoenix zenekarnak minden esélye megvan arra, hogy ismertté váljon. Nem csoda, az együttes dobosának volt kitől örökölni a tehetséget, Gáspár Gergely ugyanis Gáspár Sándor és Bánsági Ildikó fia, akire a szülők nagyon büszkék – írja a Bors. „Nem szeretnék túlzottan anyai ömlengésekbe belemenni, azt gondolom, hogy teljesen helyén van az, ami történik a fiammal, és továbbra is támogatom őt. Ott állok mellette, alatta, fölötte” – mondta a lapnak a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő. Gergő elmesélte, hogy eleinte gitározni szeretett volna, de az élet úgy hozta, hogy a dob maradt neki. „Én gitározni szerettem volna. Az a csoport azonban megtelt, így maradt a dob” – mesélte Gergő, aki zenésztársával nagy sikert aratott az X-Faktor válogatóján.

Ismert szülők fia az X-Faktorban

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top