Sztárok

Brad Pittnek menekülnie kellett egy hotelből

Váratlanul csöppent egy lagzi közepébe Brad Pitt, ahol mosolyogva pózolt az ifjú párral, majd menekülőre fogta.

Legújabb filmjének, a Furynek a forgatásai miatt szállt meg éppen abban a hotelben Brad Pitt, amelyikben a 28 éves Abi Lingwood és vőlegénye tartották a lagzijukat. Angelina Jolie szerelme a hotel bárjában ücsörgött, amikor megjelent az ifjú pár, hogy néhány fotót készítsenek vele. „A férjem szólt, hogy Brad a bárban ücsörög, és azonnal vele kell menjek” – kezdte a Telegraphnak az ara, akit a barátnői is követtek. „Brad megengedte, hogy csináljunk vele néhány közös fotót és mosolyogva gratulált nekünk. Nagyon kedves volt, és azt mondta, igazán csinosan festek a ruhámban. Aztán hirtelen ott teremtek a többiek, és a lányok egyszerűen megőrültek. Mindenki Braddel akart fotózkodni, szegénynek végül úgy kellett felmenekülnie a szobájába” – árulta el Lingwood a lapnak élete legszebb és valóban legemlékezetesebb napjáról.

Násznép támadta le! Brad Pittnek menekülnie kellett egy hotel bárjából
Fotó: Twitter

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top