Sztárok

Bejelentették: Visszatér Liptai Claudia a Jóban Rosszban sorozatba

A Blikk információi szerint Liptai Claudia szerdától újra forgat a Jóban Rosszban című sorozatban.

Liptai Claudia sorozatbeli karaktere autóbalesetet szenvedett és kómába esett. Zámori Alexa doktornőt egy svájci magánklinikára küldték, az alkotók a karakter sorsát úgy rendezték, hogy bármikor visszahozható legyen – írja a Blikk. „Amióta nem szerepeltem a sorozatban, többször szóba került, hogy visszatérjek, de eddig nem éreztem elérkezettnek az időt. Szeretem a kollégáimat, a forgatást a Csillagvirág Klinikán. Hiányzott ez a munka” – mondta a Blikknek Liptai Claudia. Nagy Tamás, a sorozat producere is bízik abban, hogy Liptai Claudia visszatérése tetszeni fog a nézőknek. „Most ért oda a történet, hogy Alexa úgy térhet vissza, hogy kellően felforgassa egy-két ember életét. Biztos vagyok benne, hogy a nézők is szeretettel fogadják majd, hiszen rengetegen hiányolták az elmúlt hónapokban, és várták a visszatérését” – mondta a producer.

Liptai Claudia a Jóban Rosszban sorozatban. Nézd meg képgalériánkat!

Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top