Sztárok

Már megint gyereket beszéltek Jennifer Aniston hasába

Tényként közölte az egyik amerikai magazin, hogy Jennifer Aniston várandós. A színésznő természetesen nem nyilatkozott.

Nemcsak az állítólagos igent mondta már ki legalább tízszer Jennifer Aniston, de ha annyi gyereket szült volna már, ahányszor megírták a külföldi lapok, hogy terhes, már rég lekörözte volna egykori férje családját. A Családi üzelmek sztárjának ugyanis már megint gyereket beszéltek a hasába, ám ezúttal tényként kezelték a hírt. „Jen nagy titka: Terhes!” – közölte címlapján a US Weekly magazin, és egy közeli ismerősre hivatkozik cikkében. „Jen nagyon izgatott. Hihetetlenül boldog, régóta vágyott erre a bébire” – nyilatkozta az ismerős a magazinban, aki azt is tudni véli, hogy Aniston stylistjának nincs könnyű dolga, hogy elrejtse a növekvő pocakot. A színésznő eddig még soha nem erősítette meg állítólagos várandósságai hírét, néhány héttel ezelőtt azonban szinte könnyeit nyelve nyilatkozott az egyik tévéműsorban, hogy hagyjanak fel a találgatásokkal, mert nem vár gyermeket. Szinte jobban várja a világ Jennifer Aniston babáját, mint a brit trón harmadik számú örököse, György herceg születését júliusban, és ez nyilván nem könnyíti meg a negyvenes színésznő helyzetét, aki saját bevallása szerint valóban vágyik egy gyermekre.

Már megint gyereket beszéltek Jennifer Aniston hasába


Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top