Sztárok

Alföldi Róbert: “Egyszer valaki hozzám fogja vágni a mikrofonját”

Eddig két "új" X-Faktor-adáson vagyunk túl, és Alföldi bebizonyította, őszintén, nyíltan és sallang nélkül elmondja véleményét. Egyeseknek ez nem tetszik, de kinek tetszik, ha tükröt tartanak elé?

Összeszedtük a Nemzeti Színház egykori igazgatójának az első két adásból kiragadott eddigi tíz legjobb kritikáját, amivel tudatta az énekhang-deficites versenyzőkkel, hogy inkább csak otthon, négy fal között, bizonyos esetekben inkább még ott se fakadjanak dalra. Már most megmondható, hogy a négy mentor közül ő a legtárgyilagosabb és a legcélratörőbb.

Alföldi Róbert: „Egyszer valaki hozzám fogja vágni a mikrofonját”1. Az első sokkhatás
„Ez az én világegyetememen kívül esik” – Már az első versenyzők sokkolták Alföldit, aki kezdetben bizakodva fogadta a Mátranovák Company punk-rock zenekar bemutatkozását, az előadás végére azonban teljes döbbenet ült ki az arcára.

2. Kíméletlen igazság
„Én kegyetlenebbül fogalmazok és egyenesebben. Azt gondolom, hogy nem kell énekelned!” – A 16 éves Kárpáti Rebeka ezzel a véleménnyel volt kénytelen elhagyni a színpadot.

3. A vezető jegyvizsgáló, aki sokkolta a mentorokat
„Egy természetes, épkézláb gesztus nincs benne, mert minden ennyire nagyon tuti és jó… ettől meg kell zavarodni, mert ilyen nincs az életben, se színpadon, sehol” – Hugyecz Péter röpke tizenöt évet késett stílusával, hisz előadásával egykoron oszlopos tagja lehetett volna akár a ShyGuysnak is.

4. Az őszinteség ára
„Egyszer valaki hozzám fogja vágni a mikrofonját” – A végzetét senki sem kerülheti el.

5. Egy kis kitérő
„Soha többet, semmilyen körülmények között, senkinek semmit ne énekeljen. Köszönöm szépen, ha ezt betartja” – mondta a direktor annak a lánynak, aki Mariah Carey: Without You című dalát énekelte.

A(z) “Ki a kedvenced a négy mentor közül?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Alföldi Róbert

6. Kemény kritika
„Én döbbenten hallgatom ezeket a hozsannákat. Szerintem egy ilyen plasztik kislányt láttunk és hallottunk, aki néhol hamiskás is volt. Egy igazi őszinte mozdulat nem volt. Nagyon helyes embernek tűnsz, de sokkal vonzóbb vagy, ha nem énekelsz” – Bár a többi mentort meggyőzte a 17 éves Olajos Eszter énekhangja, Alföldi inkább hazaküldte volna.

Alföldi Róbert: „Egyszer valaki hozzám fogja vágni a mikrofonját”7. Kriszti, aki megtáncoltatta Szikorát
„A szívem szerint, az eszem szerint, minden szerint: nem” – véleményezte Alföldi a Szikora-rajongó Krisztina produkcióját, akin érezhető volt, hogy inkább csak azért jelentkezett, hogy énekelhessen egy dalt kedvencének.

8. „Még csak most jött volna a legjobb rész”
„Olyan volt a hangod, mintha egy turmixgép találkozott volna egy vakonddal” – mondta Alföldi a 23 éves tanulónak, aki nehezményezte, hogy leállította őt a mentor a legjobb rész előtt. Mi azért köszönjük!

9. Az énektanár, akinek elvennénk a működési engedélyét!
„Szereted Celiné Diont? Akkor csak hallgasd!” – vágta rá Alföldi annak a 21 éves lánynak a produkciójára, aki bántóan hamisan énekelte végig kedvenc énekesnője dalát, noha kisfilmjében elmondta, magán-énektanárnője sokat foglalkozott vele, hogy alapból jó hangját még jobbá fejlessze. Nem sikerült!

Alföldi Róbert: „Egyszer valaki hozzám fogja vágni a mikrofonját”10. A legeredetibb kifogás
„Magas volt a hangja a mikrofonnak? Úristen, hát leénekelt a mikrofon?” – hitetlenkedett Alföldi az eredetileg jogászként dolgozó önkéntes énekes-jelölt kifogására, aki az anyukájával érkezett. Se a mama, se ő nem értették, mit kifogásoltak a mentorok a fiú előadásában, amire később Alföldi csak annyit tudott mondani: „Meghallotta a saját hangját.” A legeredetibb kifogás díját nálunk ez nyerte el!

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!      

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top