Sztárok

A színpadon omlott össze az X-Faktor versenyzője

Könnyekben úszott az X-Faktor tegnapi válogatója. Az egyik versenyző a színpadon omlott össze.

Nehezen indult az X-Faktor tegnapi válogatása. Hosszas keresgélés ellenére is úgy tűnt, nem találják meg a továbbjuttatható táborozókat a zsűri tagjai. Több jelentkező is hatalmas álmokkal érkezett a műsorba, mégsem járt sikerrel.
Székely Martin láttán felcsillant a zsűri szeme, mert megjelenése és bemutatkozása alapján láttak benne fantáziát, ráadásul hatalmas baráti társaság kísérte őt el és nyilatkozta egyértelműen, hogy Martin remekül énekel. Mégsem juttatták tovább, és nem csak azért, mert rögtön azzal kezdte a produkciót, hogy lesétált a színpadról. A kemény kritika hallatán a fiú összeroppant, már a színpadon könnyekben tört ki, hiába próbálta tartani magát. Tóth Gabi meg is sajnálta, de ez nem volt elég a továbbjutáshoz.
Szintén szomorú véget ért Fista Klaudia előadása, akivel ugyan kíméletesebben bántak Alföldiék, mégsem találták elég biztosnak a hangját a legalább három igen-szavazathoz. Klaudia nagy reményekkel érkezett: nemcsak saját álmát, hanem papájáét is szerette volna megvalósítani, aki annak idején énekesi pálya helyett kénytelen volt kőművesnek állni. Az idős úr már az első hangoknál könnyekig hatódott a színfalak mögött, de a család nem kesergett az eredményen, inkább folytatásra biztatták Fatimát.

A színpadon omlott össze az X-Faktor versenyzője

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top