Sztárok

Liptai kiütötte Rubint Rékát

Liptai Claudiával nyaralna a magyarok nagy része, derült ki a szallas.hu felméréséből. A TV2 műsorvezetőjét Rubint Réka és Brad Pitt követi. Mutatjuk a teljes listát.

Liptai kiütötte Rubint RékátTe már belegondoltál, milyen lenne Claudiával megosztani a  téliszalámis szendvicsedet a Horvátország felé vezető autóúton? Nos úgy tűnik, hogy sokaknak ez jár a fejében, ugyanis több mint 15 ezer válasz alapján Liptai Claudia a legnépszerűbb celeb Magyarországon – legalábbis vele mennének a legtöbben nyaralni a Szallas.hu kutatása szerint. Liptait követi Rubint Réka, majd Brad Pitt és Kasza Tibi. „A kutatásunkban részt vevő férfiak 3 százaléka csak általános választ adott, és közülük minden huszadik egyszerűen egy szép nőt vinne magával, például az aktuális szépségkirálynőt” – mondta Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője.

A 23 év alattiak leginkább zenészekkel vagy színészekkel nyaralnának, például Vastag Csabával vagy Vin Diesellel, de William Levy és Ian Somerhalder is bekerült a TOP10-be (előbbi az Árva angyal, míg Sommerhalder a Lost mellett a Vámpírnaplókban játszott). „Csak a fiatalok kedvencei között szerepel ugyanakkor sportoló, Gyurta Dániel körükben a 8. legnépszerűbb híresség. Igaz, az általános választ adók 13 százaléka szintén valamelyik sportolónkat vinné magával” – tette hozzá Szigetvári József.


A(z) “Te kivel nyaralnál?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Liptai Claudia

Melyik hírességgel mennénk legszívesebben nyaralni? (Minden válaszadó)
1. Liptai Claudia
2. Rubint Réka
3. Brad Pitt
4. Kasza Tibor
5. Borbás Mária
6. Gundel Takács Gábor
7. Richard Gere
8. Ákos
9. Sebestyén Balázs
10. Vágó István

TOP10 híresség a férfi válaszadók körében
1. Liptai Claudia
2. Vágó István
3. Kálmán Olga
4. Rudolf Péter
5. Gálvölgyi János
6. Bodrogi Gyula
7. Bajor Imre
8. Majka
9. Bódi Sylvi
10. Angelina Jolie

TOP10 híresség a női válaszadók körében
1. Rubint Réka
2. Liptai Claudia
3. Brad Pitt
4. Kasza Tibor
5. Richard Gere
6. Borbás Mária
7. Vastag Csaba
8. Ákos
9. Vin Diesel
10. Gundel Takács Gábor

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top